John heeft veel pijn aan zijn rug maar weigert een massage

John heeft veel pijn aan zijn rug maar weigert een massage

John loopt gebogen van de pijn over het Utopia 2 terrein. Hij is gisteren hard aan het bouwen geweest en dat lijkt nu zijn tol te eisen. Het doet zeer hé zegt John tegen Mike. Het straalt helemaal naar de zijkant voegt hij eraan toe. John probeert een beetje in beweging te blijven maar lijkt zich zorgen te maken over de ondergrond. Dit soort grond is voor mij echt naatje legt hij verder uit. Als je een keer verkeerd stapt, dan ben je de sjaak benadrukt hij. En vertelt dat hij deze pijn niet zo vaak heeft. Ik heb gisteren alleen een beetje te veel gesjouwd denk ik vervolgt hij.

Mike besluit wat later om te kijken of hij iets aan de klachten van John kan doen. Kan jij John masseren voor zijn rug? vraagt hij dan ook aan Joaquin. Dat lijkt geen probleem. Als John dat wil, dan masseer ik hem wel laat Joaquin weten. John is een van de weinigen waar ik het voor doe voegt hij eraan toe. Mike lijkt erg blij met het antwoord van zijn mede bewoner. Echter lijkt John daar niet zo’n zin in te hebben. Hij blijft met zijn handen er vanaf zegt hij tegen Mike. Het is alleen een ontspannende massage antwoordt Mike. Even lekker warm maken voegt hij eraan toe. John lijkt er niets van te willen weten. Er komt niemand aan benadrukt hij. Ik heb het al een keer gehad bij een therapeut. Die zat ook te klooien en toen kon ik de rest van de dag niet meer lopen gaat hij verder. Volgens hem trekt de pijn vanzelf weg. Ik ken mijn lichaam beter legt hij uit. Zal John zijn pijn snel weggaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *