Shelley en Brenda hebben onenigheid met elkaar

Shelley en Brenda hebben onenigheid met elkaar

Shelley staat met Mike en John te praten, als Brenda komt aangelopen. Wil je voortaan alsjeblieft zachtjes doen? Er liggen mensen te slapen zegt Brenda geïrriteerd. Shelley antwoordt dat zij niet wist dat ze nog aan het slapen was. Ik vind het niet tof dat iedereen loopt te gillen gaat Brenda verder. Shelley vraagt vervolgens of Brenda ook boos is op John omdat hij ook lawaai maakte. Brenda snapt niet waarom ze John erbij betrekt. Ik heb het nu tegen jou zegt Brenda. Shelly legt op haar beurt uit dat ze Brenda niet expres wakker heeft gemaakt. Maakt me geen reet uit, kun je rekening mee houden eindigt Brenda. Daarna loopt ze boos weg en gaat Shelley verder met gesprek dat ze met John en Mike voerde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *