John is lekker op dreef en heeft woorden met Hiske en Jessie

John is lekker op dreef en heeft woorden met Hiske en Jessie

Hiske loopt langs het huisje van John en Mike om het geldkistje op te halen. Hiske mag van John niet binnen komen omdat hij bang is dat het huisje vies wordt. Ik word doodziek van die mensen die overal maar naar binnenstappen zegt John geïrriteerd. Oké, kan je ook even aardig doen? vraagt Hiske aan hem. Wat later merkt John dat Jessie vanaf een afstandje naar hem kijkt. Wat is er? Kom eens een keer je nest uit, luie zwam roept hij. Jij hebt echt een grote bek voor je leeftijd merkt Hiske op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *