John praat negatief over Jeffry en Jessie

John praat negatief over Jeffry en Jessie

John is op deze nieuwe dag vroeg opgestaan. Nadat hij de kippen eten heeft gegeven, gaat hij terug naar het huisje waar hij vannacht samen met Mike geslapen heeft. De twee mannelijke bewoners eten een broodje en drinken een kopje koffie. Ondertussen kan John het niet laten om even over Jessie te klagen. John merkte gisteren op dat Jeffry iets voor Jessie moest doen, terwijl zij al in haar bed lag. Dat is nou luie wijven gedrag gaat John verder. En zegt over Jeffry dat hij zich elke keer uit zijn eigen naad loopt en dat Jessie alleen maar van het mooie leven aan het genieten is. John concludeert dat het misschien aan het leeftijdsverschil kan liggen dat hij de situatie zo bekijkt. Ben jij het met John eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *