Adriaan vraagt duidelijkheid over het huisje aan Jessie en Jeffry

Adriaan vraagt duidelijkheid over het huisje aan Jessie en Jeffry

Onder andere Jessie en Jeffry zijn door Mike en John uit het huisje gezet. Adriaan lijkt dit niet helemaal te begrijpen. Als Jessie en Jeffry zich afgelopen avond bij het kampvuur hebben aangesloten, besluit Adriaan om het te vragen. Jullie zijn er echt uitgezet? begint Adriaan het gesprek. Jullie hebben er toch ook aan meebetaald en aan meegebouwd? Volgens Jessie en Jeffry klopt dat maar ze snappen er allebei ook niet veel van. De twee wilden het uitpraten maar daar leken John en Mike weinig zin in te hebben. Jullie zijn altijd welkom in de caravan hè benadrukt Adriaan begripvol. Jessie en Jeffry lachen en bedanken de veganist. We laten ons nog niet kennen benadrukt Jessie. Ondertussen heeft ook Hiske zich bij het gesprek gevoegd. Hoe vind jij het dat ze met zijn vieren optrekken? vraagt ze aan Jeffry. Jeffry antwoordt dat hij het niet erg vindt maar hij vindt het niet leuk dat hij als oud vuil behandeld wordt. Dat snapt Hiske wel. Jullie hebben altijd partij voor hun gekozen vertelt ze. Adriaan vindt het in ieder geval jammer. Het liefste zie ik gewoon een groep van vijftien mensen, die echt een team zijn zegt hij. Als snel gaat het gesprek verder over de stemmingen. Wie behoort er volgende week bij de genomineerden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *