Jeffry huilt van boosheid en verdriet door mede bewoners Mike en John

Jeffry huilt van boosheid en verdriet door mede bewoners Mike en John

Terwijl er een kampvuur afgelopen avond knettert op het Utopia 2 terrein, laat Jeffry zijn emoties even de vrije loop. Jessie probeert de huilende Jeffry te troosten. Wat is er schat vraagt ze en ze veegt de tranen van haar mede bewoner weg. Van boosheid of van verdriet vraagt ze verder. Volgens Jeffry is het beide. Zo zie je maar… gaat Jessie verder. Je kan zo ingeruild worden. Het is niet leuk hè, hoe ze met ons omgaan? Ze lijkt hiermee te doelen op Mike en John. Jeffry vertelt op zijn beurt dat hij zich al heel de dag aan het inhouden is. Dat is ook maar beter, want ze zijn het niet eens waard reageert Jessie. Gelukkig hebben we elkaar nog eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *