Shelley slaapt in de Mongoolse tent, is Gerrit ergens bang voor?

Shelley slaapt in de Mongoolse tent, is Gerrit ergens bang voor?

Shelley zou afgelopen avond in de Mongoolse tent van Timothy en Joaquin slapen maar nu komt ook Gerrit daar slapen. Waar denk je dat hij bang voor is vraagt Joaquin aan Timothy. Volgens Timothy zou Gerrit bang kunnen zijn dat Shelley een goede klik met de twee krijgt. Dat ze na een ruzie met Gerrit naar ons overstapt legt hij verder uit. Wij zijn natuurlijk heel rustig benadrukt hij. Toch lijkt Joaquin niet veel van Gerrit zijn zorgen te snappen. Ik heb Shelley al twee keer mogen masseren vertelt hij. De tweede keer hadden ze al een relatie gaat hij verder. Volgens Timothy zouden Gerrits zorgen ook wel eens een andere reden kunnen hebben. Misschien is hij bang om eruit gestemd te worden zegt hij. De twee denken verder na maar ze lijken er geen verklaring voor te hebben. Joaquin besluit om met Gerrit te gaan praten. Is er misschien een vuurtje gestookt vraagt hij. Gerrit laat weten dat het niet zo is dat hij de bewoners niet vertrouwt. Het is ook een beetje beeldvorming hoor legt hij verder uit. Wij weten hoe het zit maar het is niet de bedoeling dat er in de buitenwereld een heel verhaal van wordt gemaakt. En het werd me ook net een beetje teveel gestimuleerd door de andere bewoners. Timothy lijkt het nu te snappen en de twee laten het onderwerp verder rusten.

Wat later wordt er weer over gesproken. Joaquin en Timothy zijn erg blij met hun tent en Shelley vertelt dat Gerrit ook op zoek is naar nieuw onderdak. Weet Sanne dit al? vraagt Timothy. Nee antwoordt Shelley. Aanvankelijk was ze van plan om Sanne ook onderdak te geven maar daar lijkt ze nu anders over te denken. Als het zover is, dan willen we het Sanne zeker ook vertellen legt Shelley verder uit. Op dit moment alleen nog niet. Ik hoop ook dat ze het begrijpt. Gelukkig ligt ze nu nog droog. Hoe zal Sanne op het idee reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *