John en Mike claimen hun huisje en zetten hun mede bewoners op straat

John en Mike claimen hun huisje en zetten hun mede bewoners op straat

De afgelopen dagen is er veel te doen om het door John gebouwde huisje. Jessie vond dat het een troep was en na een flinke ruzie met Mike dacht ze er zelfs over na om uit het huisje te gaan. Ondertussen slapen John en Mike zelf nog buiten en dat eist zijn tol. John lijkt namelijk steeds vaker last van zijn rug te hebben en samen met Mike vindt hij dat er ook weinig waardering is voor de bouwwerken. De twee hebben daarom besloten om zelf in het huisje te gaan liggen. De andere bewoners komen bij elkaar om dit te bespreken. We maken er elke keer grapjes om, maar we zijn het huis uitgezet zegt Jessie tegen haar mede bewoners. Ik heb het gevoel dat ze twee bulldozers zijn en gewoon keihard over ons heen rijden. Brandon vertelt op zijn beurt dat er in principe vijf mensen op straat zijn gezet. Daarnaast lijkt het de groep te steken dat John steeds over zijn huisje praat. Jessie laat weten dat de twee het huisje niet hebben ingenomen omdat ze zelf niet lekker slapen. Volgens haar heeft iedereen vaak genoeg aan de twee gevraagd of zij in het huisje wilden slapen. Ze willen ons er gewoon uit gooien en een standpunt maken legt ze uit. Dat wij het huisje niet met respect behandelen vervolgt ze. De bewoners lijken wel te snappen waarom Mike en John ze uit het huisje hebben gezet maar de manier waarop vinden ze niet kloppen. Toch zijn ze het erover eens dat ze met de twee moeten gaan praten. Laten we het gewoon als volwassen mensen uitpraten zegt Jessie. Of alle bewoners terug zullen keren in het huisje is nog niet zeker, want Brandon en Jeffry lijken nu zelf een onderkomen te willen regelen.

Jessie lijkt er helemaal klaar mee te zijn en haalt dan ook haar spullen uit het onderkomen. Ik ga echt niet meer in het huisje merkt ze geïrriteerd op. Ik ben er echt klaar mee benadrukt ze. Ze tilt haar kist uit het huisje. Zo, ik ben het huisje uit zegt ze. Dag John. Van mij hebben ze geen last meer voegt ze eraan toe. Jeffry staat ondertussen alles te aanschouwen. Hij lijkt te twijfelen wat hij gaat doen. Uiteindelijk pakt Jeffry ook zijn spullen en de twee installeren zich onder een partytent op het terrein. Hoe gaat dit verder aflopen? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *