John vindt dat zijn mede bewoners geen interesse in hem tonen

John vindt dat zijn mede bewoners geen interesse in hem tonen

John is druk bezig met het bouwen aan Utopia 2 maar dit lijkt hem langzaam op te breken. John heeft aangegeven last te hebben van zijn rug maar hij is van mening dat hij hierin niet gehoord wordt. Hij uit zijn ongenoegen bij Brandon, die het niet helemaal met hem eens is. John vindt dat niemand, behalve Jessie zich bekommert om hem. Er is niemand van jullie die interesse in mij toont gaat John gefrustreerd verder tegen Brandon. Hij vindt het kwalijk dat niemand heeft voorgesteld om hem in het huisje te laten slapen. Brandon is het hier niet mee eens en hij geeft aan dat hij dit meerdere keren heeft voorgesteld aan John. John geeft aan dat hij vanaf nu voor zichzelf gaat kiezen. Toch blijft Brandon volhouden dat hij het beste met John voorheeft en dat hij duidelijk heeft aangegeven dat John in het huisje moet gaan slapen. De mannen snappen elkaar uiteindelijk en ze gaan zonder discussie uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *