Brenda en Shelley liggen niet op een lijn, ze hebben een discussie over hun kapperszaak

Brenda en Shelley liggen niet op een lijn, ze hebben een discussie over hun kapperszaak

Brenda en Shelley hebben samen een kapperssalon in Utopia 2. Rondom deze salon is al veel frictie geweest maar het lijkt de laatste tijd beter te gaan tussen hen. Echter komt Brenda erachter dat Shelley geen extra geld vraagt voor het kleuren van haren aan de bewoners. Dit is volgens haar niet de afspraak en vraagt verduidelijking aan Shelley. Doen we nu wel gewoon mensen kleuren zonder te betalen vraagt Brenda zich hardop af aan Shelley. Shelley laat weten dat dit inderdaad het geval is. We hadden toch afgesproken dat we dat gewoon deden? vraagt Brenda aan Shelley. Shelley vindt dat zij geen extra geld hoeft te vragen aan de bewoners om te kleuren. Brenda legt uit dat het haar geld kost als Shelley dit doet. Ik moet zeggen dat ik dit niet heel chill vind voegt ze eraan toe. Shelley lijkt het op haar beurt weinig uit te maken en luistert het verhaal van Brenda aan. Shelley geeft geen reactie en daarom besluit Brenda weg te lopen uit het gesprek.

Wat later doet Brenda een tweede poging om het goed te maken. Shelley geeft aan dat er veel spanning is bij de andere bewoners en dat zij het fijn vindt om iets voor hen terug te doen in deze tijd. Ik wil op dit moment gewoon geen geld vragen, omdat de stemmingen eraan komen voegt ze hieraan toe. Brenda snapt haar maar benadrukt dat deze keuze door hen beide gemaakt moet worden. Ik wil er geen verlies mee draaien legt ze verder uit. De meiden lijken het erover eens te zijn dat zij na de stemmingen gewoon weer geld gaan vragen aan de bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *