Shelley gelooft in haar relatie met Gerrit

Shelley gelooft in haar relatie met Gerrit

Shelley is bezig met het wassen van Christel haar haren, als de twee over Shelley haar relatie met Gerrit beginnen. Shelley laat weten dat ze het leuk vindt om samen met Gerrit een team te vormen. Het is meer dan liefde en partnerschap vraagt Christel. Shelley vertelt dat dit zeker het geval is. Ze wil graag met iemand samenwerken, waarmee het ook klikt. Het is best gewaagd, privé en zakelijk gaat Christel verder. Shelley geeft toe dat dit zeker zo is, maar dat er veel anderen stellen zijn die ook met elkaar werken. Ze gaat ervan uit dat het ze gaat lukken. ‘We bekijken het heel luchtig en we zien het allemaal wel eindigt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *