Shelley is niet blij dat Gerrit is genomineerd

Shelley is niet blij dat Gerrit is genomineerd

De stemronde is achter de rug en de bewoners zijn er nog altijd druk mee. Gerrit is genomineerd en daar is Shelley niet over te spreken. Ze loopt naar Gerrit toe om hem stevig te knuffelen. Het komt goed fluistert Gerrit. Shelley is hier verdrietig over en hoopt dat hij gelijk gaat krijgen. Ook Jeffry loopt naar Gerrit wanneer hij is uit geknuffeld. Snap je hem? vraagt hij. Jeffry heeft tijdens de stemming uitgelegd waarom hij op Gerrit heeft gestemd. We hadden een heel mooi plan gemaakt en ik dacht dat we het zouden redden samen, maar je stapte uit de financiën legt Jeffry nogmaals uit. Ik heb er een andere mening over reageert Gerrit. Ik zou jou in dat opzicht nooit stemmen geven en dan krijg ik het wel van jou. Ik ben verbijsterd benadrukt hij. En vindt dan ook dat Jeffry beïnvloed is door anderen.

Wat later gaan Gerrit en Shelley bij elkaar zitten. Shelley besluit genomineerde Gerrit advies te geven. Ger, je gaat niet naar huis als je alles uit de kast haalt. Je hebt zoveel wat je uit de kast kan halen, dat weet ik. Ik ben niet voor niets op jou gevallen, maar je laat het niet zien zegt ze overtuigt tegen hem. Gerrit geeft op zijn beurt aan dat hij niet weet wat hij moet laten zien. Shelley legt vervolgens uit dat hij moet uitpakken met zijn diensten en hiermee geld moet gaan verdienen. Toch geeft Gerrit aan nergens spijt van te hebben. Hij wil alles even laten bezinken voordat hij dingen gaat ondernemen. Zal Gerrit het advies opvolgen van zijn vriendinnetje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *