Adriaan geeft zijn eerlijke mening aan Jessie en Jeffry

Adriaan geeft zijn eerlijke mening aan Jessie en Jeffry

Adriaan en Shelley zijn al een tijdje goede maatjes van elkaar en het lijkt erop dat Adriaan daarom baalt dat Shelley is genomineerd. Wanneer Jessie, Jeffry en Adriaan elkaar spreken, is Adriaan hier duidelijk en eerlijk in tegenover de twee.  Shelley is mijn maatje, als jij mijn maatje was dan had ik alles proberen te doen om jou hier binnen te houden, zegt Adriaan duidelijk tegen Jessie. Hij legt uit dat hij het prima kan vinden met Jessie, maar dat er geen sprake is van een vriendschap. Jessie snapt dit, maar geeft aan dat het haar niets meer uitmaakt. Wie zal er uit worden gestemd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *