Lotus snapt niks van haar publieksstem

Lotus snapt niks van haar publieksstem

Gisteren zijn de nominaties geweest en hierbij hebben Lotus, Jessie en Timothy alle drie een publiekstem gekregen. Lotus is nog maar kort in de mini samenleving en is daarom erg nieuwsgierig waarom zij een publiekstem heeft gekregen. Gisteravond heeft zij samen met Shelley en Gerrit het over de stemmingen gesproken. Ze spreekt haar frustratie uit en benoemd nogmaals dat ze haar publieksstem niet snapt. Wanneer Hiske en Lotus elkaar treffen, geeft Hiske een mogelijk verklaring. Ze geeft aan dat Lotus binnenkwam voor een groepsgevoel, maar ze dit waarschijnlijk nog niet genoeg heeft laten zien. Zal Hiske gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *