Shelley wil weten waarom er op haar gestemd is

Shelley wil weten waarom er op haar gestemd is

Gisteren vonden de nominaties plaats en dit heeft ervoor gezorgd dat Shelley, Jessie en Jeffry op de bank zitten. Shelley lijkt hier duidelijk niet blij mee te zijn en nu ze er een nachtje over heeft geslapen wil ze duidelijkheid van Merel. Wat is nou de reden waarom je op mij hebt gestemd?, vraagt Shelley op de man af. Merel geeft aan dat ze niet zeker weet wanneer Shelley echt is en wanneer niet eerlijk is tegen haar, dat vind ik vervelend. Daarnaast geeft Merel aan dat ze tactisch heeft gestemd, zodat ze zelf niet op de bank zou komen. Shelley lijkt erg weinig van te snappen en al snel eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *