Lotus en Mike hebben het erg gezellig samen in bed

Lotus en Mike hebben het erg gezellig samen in bed

Terwijl een aantal van de bewoners nog gezellig rond het kampvuur zitten, hebben Mike en Lotus zich al afgezonderd in het huisje. De twee bewoners liggen innig verstrengeld in bed en lijken het samen erg gezellig te hebben. Na wat geknuffel en gefriemel onder de lakens besluit de mannelijke bewoner ook nog eens zijn shirt uit te trekken. Waar zal dit heengaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *