Lotus vind het moeilijk Mike zijn aanbod aan te nemen

Lotus vind het moeilijk Mike zijn aanbod aan te nemen

Mike en Lotus zitten in het huisje wanneer de mannelijke bewoner vertelt dat hij zijn slaapplaats aan haar af wil staan. Dan zit je hier samen met je vriendin en kun je de rust pakken die je nodig hebt, legt hij uit. De vrouwelijke bewoonster weet even niet wat ze moet zeggen. Ik vind het heel lief van je, maar vind het niet leuk. Ze geeft toe dat ze het juist heel gezellig vindt om bij hem te slapen. Mike denkt na, maar vertelt dan dat hij dit niet kan en het niet goed voor hem is. Het is lief bedoeld, en ik slaap overal hoor. Het is maar een plek.

Even later zijn Mike en Lotus naar Shelley gekomen om haar een nieuwtje te vertellen. Shel, kun je even komen, begint de mannelijke bewoner. We moeten even met je praten. Wanneer de drie bij elkaar staan, vertelt Mike dat hij wil vragen of ze naar de caravan zou willen gaan om hem en Lotus wat privacy te gunnen. Nee, roept de vrouwelijke bewoonster direct. Even lijkt de paniek toe te slaan, maar dan begint het tot haar door te dringen dat de mannelijke bewoner een grap met haar uithaalt. Nee dat is het niet hè, grinnikt ze. Mike bevestigt haar gedachten. Ik gun jullie twee een leuk meidenhuisje, vertelt hij dan. En daarom ga ik morgen de caravan in. Shelley kan haar oren niet geloven. Echt, roept ze uit. Mike knikt. Hij legt uit dat de meiden zo voortaan hun eigen ding kunnen doen, privacy hebben en zich relaxed kunnen omkleden. Wauw, dankjewel, roept Shelley blij. Echt heel lief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 186    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *