Maak kennis met potentiële bewoners Floriaan en Franny

Maak kennis met potentiële bewoners Floriaan en Franny

Vandaag komen de potentiële bewoners Utopia 2 in. In dit bericht kun je alvast wat uitgebreider kennis maken met de twee.

Floriaan is 22, single en woont in Deventer. Een luxepoes is hoe hij zichzelf zou omschrijven. Floriaan houdt van snelle auto’s, mooie kleding en laat het liefst zijn outfits op maat maken. Zo’n levensstijl kost geld en dat verdient Floriaan als vertegenwoordiger. Ook lekker eten is heilig voor hem. Als hobby kok wil hij in Utopia 2 de handen uit de mouwen steken om de bewoners te verwennen met zijn kookkunsten. Floriaan heeft een hekel aan mensen die geen hoger doel in het leven hebben behalve Jan Modaal zijn. Dus wat hem betreft wordt Utopia 2 uitgebouwd tot een materialistische samenleving. En wie geen geld wil verdienen, die zoekt het maar uit. Utopia is voor Floriaan pas geslaagd als hij een welvarende maatschappij heeft weten neer te zetten.

Franny is een 24 jarige vrouw uit Zoeterwoude. Ze woont voorlopig nog bij haar ouders thuis, samen met haar broer en broertje. Ze werkt als directiesecretaresse bij een evenementenbureau. Sinds haar vierde is Franny een fanatieke danseres jazz, modern en hiphop, ze beheerst het allemaal. In Utopia 2 wil ze dan ook graag dansworkshops geven en uiteindelijk een totaalspektakel organiseren waar al haar leerlingen kunnen laten zien wat ze opgestoken hebben in de mini samenleving. Ook wil Franny de boekhouding naar zich toe trekken. Ze heeft immers ervaring met cijfertjes en vindt dat de financiën in Utopia 2 op dit moment toch wat te wensen overlaten. Franny haar Utopia is pas echt geslaagd wanneer ze met haar positiviteit de groep een stukje dichter bij elkaar heeft gekregen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *