Potentiële bewoners Floriaan en Franny arriveren in Utopia 2

Potentiële bewoners Floriaan en Franny arriveren in Utopia 2

De bewoners staan al bij de poort te wachten wanneer de twee potentiële bewoners binnen wandelen. Franny en Floriaan stellen zich direct voor aan de groep en lopen daarna door naar de tafel waar ze zich uitgebreider gaan voorstellen. Franny geeft aan dat ze aardig zenuwachtig is nu ze binnen is. Ook Floriaan geeft toe dat hij erg zenuwachtig is. Joaquin en Timothy slepen een aantal bankjes naar het midden van het terrein, zodat de potentiële bewoners zich daar aan iedereen kunnen voorstellen. Wanneer ze allemaal zitten, beginnen Floriaan en Franny aan een voorstelronde.

Mijn naam is Franny, ben 24 jaar en kom uit Zoeterwoude. Ik ben managementassistente. Ik ben erg dienstverlenend maar er kwam iets anders op mijn pad, vandaar dat ik hier ben begint ze. Mijn grootste passie is dansen. Dansen brengt iedereen samen. Verder vertelt Franny dat ze kerstukjes wil gaan maken. Na Franny is Floriaan aan de beurt. Ik ben Floriaan, 22 jaar en kom uit Deventer. Ik heb de afgelopen twee jaar gewerkt als vertegenwoordiger in de verkoop en daarvoor ben ik kok geweest. In Utopia wil ik dat graag weer oppakken.

De inwoners reageren heel enthousiast op de komst van een echte kok. Het kan allemaal wat gehoorzamer hier en ik denk dat eten daaar ook bij hoort gaat Floriaan verder. Ik wil graag sushi verkopen en een pop-up-restaurant beginnen, ik heb wat recepten bij me vervolgt hij. En  geeft aan dat hij hier graag aan wil beginnen in deze vier dagen. De groep reageert erg enthousiast op beide nieuwelingen en zijn erg benieuwd wat hen de aankomende dagen gaat brengen.

Al snel wordt duidelijk dat Franny wel in de smaak te valt bij Joaquin. Dat vind ik nou een mooie vrouw zegt hij tegen Gerrit. En grapt dat zijn keuze al is gemaakt. Gerrit is het met zijn mede bewoner eens en zegt dat hij Franny ook een mooie vrouw vindt. Wat een panter jongen eindigt Joaquin. Naar wie gaat jou voorkeur uit? Je kan tot zondag 18 november 10:00 uur jouw stem uitbrengen. Stemmen doe je hier. 

En in dit bericht lees je nog meer terug over de potentiële bewoners

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *