Mike is het niet eens met zijn stemmen, ook Shelley is er niet trots op

Mike is het niet eens met zijn stemmen, ook Shelley is er niet trots op

Mike is het niet eens met de stemmen die hij heeft gekregen. Wat ik naar mijn hoofd krijgt gesmeten vind ik belachelijk zegt hij. En dan krijg je van Jeffry dat ik een halfuur ouwehoer, terwijl twee minuten eigenlijk ook gelul zijn gaat hij verder. En laat aan Christel en Hiske merken dat hij het niet eens is met deze opmerking en de vrouwelijke mede bewoners zijn van mening dat dit harde woorden zijn. Ik vond het heel raar eindigt Mike.

Als wat later de nominatieborden worden weggehaald wil Lotus eigenlijk nog wel even graag op de foto voordat de borden Utopia 2 verlaten. Gerrit vraagt aan Shelley of zij ook met haar bord wil. Met zoveel stemmen hoef ik niet antwoordt ze. Gerrit probeert haar toch over te halen en zegt tegen haar dat ze het positief moet proberen te zien. Even later stemt Shelley toch in en poseert met een brede glimlach naast haar nominatiebord. Wat vond jij van de stemming?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *