Shelley is f*cking boos na de stemronde

Shelley is f*cking boos na de stemronde

De stemmen zijn verdeeld en de bewoners die genomineerd zijn beland zijn Shelley, Jeffry en Jessie. Shelley is erg boos om de stemmen die ze van de bewoners heeft gekregen en ze loopt na de nominaties kwaad weg. Ben je boos vraagt Mike. Ik ben f*cking boos ja antwoordt Shelley. En vertelt aan Mike dat ze de situatie heel slecht kan uitstaan en ze vindt het een naaistreek. Wat later besluit Shelley om meteen haar geleende vest aan Merel terug te vragen en daarnaast zoekt ze Brandon op in de caravan om verhaal te halen. Ze vertelt Brandon dat ze niet van hem verwacht had dat hij op haar zou stemmen en Brandon legt uit waarom hij hiervoor heeft gekozen. Brandon verwijt Shelley dat ze niet het gesprek met hem is aangegaan en dat hij daarom heeft besloten om twee stemmen aan haar te geven. Shelley lijkt steeds kwader te worden en ze besluit om ook Jessie aan te spreken. Jessie legt aan Shelley uit dat ze op Shelley heeft gestemd om tactische redenen. Shelley kan er niet met haar hoofd bij dat Jessie geen goede reden heeft om drie stemmen aan haar te geven. Ze noemt Jessie schijnheilig en Shelley loopt hierna scheldend weg. Als Shelley Jeffry ziet lopen, zegt ze hardop tegen haarzelf jij bent ook van mij. Shelley raast op Jeffry af, maar hij zit niet te wachten op een gesprek. En besluit door de lopen en legt Shelley simpelweg uit dat ook hij om tactische redenen drie stemmen aan haar heeft gegeven. Begrijp jij de boosheid van Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 144    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *