Mike spreekt Jeffry aan en de boel ontploft

Mike spreekt Jeffry aan en de boel ontploft

Wanneer Jeffry aan het bellen is voor de sponsoring van zijn videoclip voor de kruidenbitter roept Mike of hij het wel kort wil houden. De bewoners verbruiken wekelijks 100 euro aan beltegoed en dit vindt Mike niet normaal. Merel is van mening dat grootgebruikers zoals Jeffry en Joaquin te beleefd zijn om het gesprek kort te houden of af te kappen. Dus dan moet ik mijn zakgeld opgeven zodat een ander hier gezellig het op kan zitten bellen? Dacht het niet! reageert Mike licht geïrriteerd. Hij besluit Jeffry er direct op aan te spreken.

Wanneer Mike Jeffry aanspreekt op zijn belgedrag legt Jeffry uit dat hij niet voor de lol aan het bellen is en dat het telefoontje, dat hij zojuist aan het plegen was, belangrijk is. Jeffry heeft zojuist 16 minuten gebeld en hoewel dit volgens Jeffry op geen andere manier kon ziet Mike het als weggegooid geld. Ik sta hier kistjes te maken om geld te verdienen en jij gooit het weg! Je kan gewoon mailen dat is gratis. Jeffry laat niet over zich heen lopen en zegt dat hij ook flesjes kruidenbitter verkoopt. In dat kwartier heb ik 250 euro verdiend, hoeveel verdien jij per kwartier Mike? Na deze opmerking van Jeffry lijkt de bom te zijn ontploft. We hebben deze week 150 euro aan beltegoed uitgegeven en jij hebt er schijt aan, gaat Mike verder. Jeffry zegt dat hij er geen schijt aan heeft en dat hij zo dadelijk weer moet bellen. Hoewel Mike eerder aangaf dat hij niet zoveel geld wil uitgeven aan een videoclip lijkt het nu dat Mike überhaupt niet openstaat voor een videoclip over een drankje. Ik wil niet geassocieerd worden met drank en andere mensen misschien ook niet. Jij hebt schijt aan de rest! Op dat moment roept Jessie dat Jeffry moet weglopen van het gesprek en hiermee lijkt de discussie tot een eind te komen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *