Timothy wil de ruggengraat van Utopia 2 worden en de financiën overnemen

Timothy wil de ruggengraat van Utopia 2 worden en de financiën overnemen

Timothy wil naar eigen zeggen de ruggengraat van Utopia 2 worden. Ik wil de finance overnemen zegt hij tegen Hiske. Ik wil ervoor zorgen dat we er weer helemaal gezond voorstaan voegt hij eraan toe. En hij lijkt al een plan uitgestippeld te hebben. In de mogelijke nieuwe situatie zal Mike de financieel adviseur voor de bouw worden en Hiske wordt dan de financieel adviseur voor de evenementen. Merel is nu verantwoordelijk voor de financiën en zij vindt het plan volgens Timothy een goed idee. Het is nu gewoon slappe hap legt Timothy uit. Merel is niet iemand met een ruggengraat voegt hij eraan toe. En  vindt daarom dat er verandering moet komen. Wow, spannend Tim reageert Hiske. Ze lijkt positief over het plan. Timothy wil zijn idee vanavond mededelen. Als er voor maandag niemand bij mij is gekomen om te zeggen dat hij of zij het er niet mee eens is, dan neem ik het maandag gewoon over vervolgt hij. De twee praten daarna nog even verder over het plan van Timothy en uiteindelijk gaan ze ieder hun eigen weg.

Na het gesprek met Timothy belegt Hiske een spoedoverleg met Christel en Merel. Christel is het niet eens met het plan van Timothy. Hoe kan dit nou? vraagt Christel aan Merel. Hij heeft jou hier toch compleet in gepasseerd voegt ze eraan toe. Volgens Merel was dit niet de afspraak en ze is niet van plan om Timothy mee te laten kijken met de huidige financiën. Hij vraagt het niet aan iedereen, het is een mededeling gaat Christel verder. Timothy wil graag dat Mike financieel adviseur voor de bouw wordt, maar volgens Merel gaat Mike dat helemaal niet doen. Hoe moet het nu verder? Volgens Hiske moeten de vrouwen nu een plan verzinnen. Merel oppert om vanavond tijdens het eten op te staan tegen Timothy door te zeggen dat er een vuil spelletje gespeeld wordt. Christel twijfelt ook of ze vanavond op moet staan tegen Timothy. Opeens heeft Hiske een ingeving. En stelt voor dat Timothy de financiën niet overneemt maar dat hij gaat solliciteren als assistent van Merel. De vrouwen lachen. Wat zal er vanavond gebeuren als Timothy zijn plan mededeelt? Wordt vast en zeker vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *