Mike vertelt dat Lotus heeft toegegeven hem meer dan interessant te vinden

Mike vertelt dat Lotus heeft toegegeven hem meer dan interessant te vinden

Mike en Lotus lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Merel, Hiske en Christel zijn daarom benieuwd of er iets speelt tussen de twee. Het wordt mooier gemaakt dan dat het is zegt Mike tegen de vrouwen. Hij is kortgeleden uit zijn huisje vertrokken, zodat Lotus en Shelley er konden slapen. Als je iemand leuk vindt, dan blijf je toch liggen? vraagt hij verder. Ze heeft mij verteld dat ze me meer dan interessant vindt. Daar zit ik niet op te wachten. Ik kies voor mezelf benadrukt hij. De vrouwelijke bewoners snappen niet waarom Mike Lotus dan zo vaak bij zich heeft laten slapen. Ik ben heel behulpzaam en liefdevol reageert Mike. Gevoelig ook wel. Als jij met een traantje bij mij komt, dan zou ik jou ook een arm geven eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 85    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *