Vindt Lotus Mike leuk en wil ze een relatie met hem?

Vindt Lotus Mike leuk en wil ze een relatie met hem?

Lotus lijkt het goed met Mike te kunnen vinden en dat is Shelley ook opgevallen. Als de twee samen in het huisje zitten, vraagt Shelley aan Lotus of er iets speelt tussen haar en Mike. We vinden elkaar wel leuker dan dat we de andere bewoners leuk vinden zegt Lotus. Ik geloof wel dat er een klik is maar ik zie dat niet uitmonden in een relatie gaat ze verder. Shelley vertelt op haar beurt dat het nooit zeker is wat er nog zal komen. Ligt eraan wat hij gaat doen reageert Lotus. Shelley vraagt daarna of Lotus ergens voor openstaat. Ik heb een afspraak met mezelf gemaakt dat ik dat echt niet wil antwoordt Lotus. Shelley lacht en laat weten dat zij die afspraak ook voor zichzelf had gemaakt. Toch denkt Lotus dat ze geen relatie met Mike zal krijgen. Ik denk niet dat het erin zit benadrukt ze. Zie jij Mike en Lotus een stelletje worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *