Adriaan en Gerrit worden gekeurd voor de naderende bokswedstrijd

Adriaan en Gerrit worden gekeurd voor de naderende bokswedstrijd

Ondanks het zondag is, zijn Adriaan en Gerrit al vroeg wakker. De twee mannen willen zich goed voorbereiden op het boksevenement en ondergaan vandaag een keuring. Uiteindelijk komt de bondsarts binnen en gaat in gesprek met de twee mannen. We gaan geen risico lopen en doen daarom een keuring geeft de bond arts aan. De arts bevestigt dat Adriaan zijn baard eraf moet voor de wedstrijd maar hier lijkt hij geen moeite mee te hebben. Ook Gerrit is aan de beurt om gekeurd te worden en gaat daarom in gesprek met de bond arts. Nadat de arts wat vragen heeft gesteld bekijkt hij de fysieke gesteldheid van de mannen. Zullen zij de test doorstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *