Jessie is niet bepaald blij met de kapotte laptop

Jessie is niet bepaald blij met de kapotte laptop

De bewoners doen hun zaken op de laptop en kunnen daarom niet zonder dit apparaat. Vanmorgen is Jessie tot de ontdekking gekomen dat de laptop niet meer aangaat en dit gaat hem niet in de koude kleren zitten. Al vroeg probeert hij de laptop weer aan de praat te krijgen, maar zonder succes. Hij stelt aan een aantal bewoners voor om een laptop te kopen die alleen gebruikt wordt voor zaken in Utopia 2. Wanneer Jessie komt vragen bij Timothy of hij erachter staat dat er een nieuwe laptop komt, krijgt Jessie de wind van voren. Timothy en Franny lagen nog in bed en willen niet gestoord wordt over een kapotte laptop.

Jessie lijkt behoorlijk geïrriteerd door de kapotte laptop. Hij vindt de laptop onbetrouwbaar en vindt hem daarom dan ook niet geschikt om een bedrijf te runnen. Hij vertelt aan Brenda dat er een nieuwe laptop moet komen en deelt tevens ook zijn frustraties over Timothy en Franny. Het stelletje ligt nog op bed en dit vindt Jessie niet kunnen. Hij is de man van de financiën zegt hij vol onbegrip. Hij zegt dat hij geen zin heeft om te wachten op mensen die de hele dag bovenop elkaar liggen. Brenda schudt haar hoofd. Het wordt tijd dat mensen verantwoordelijkheid gaan nemen concludeert hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 140    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *