Jessie haalt een grap met Timothy uit

Jessie haalt een grap met Timothy uit

De laptop het begeven in Utopia 2 en hier was Jessie aardig van ondersteboven. Jessie wil graag dat er een nieuwe laptop geregeld gaat worden en heeft hiervoor toestemming gevraagd aan de groep. Timothy en Franny wilde niet bij deze beslissing zijn omdat zij nog in bed lagen. Nu Timothy en Franny uit bed zijn gekomen, wil Jessie een grap uithalen met Timothy. Hij vertelt aan Timothy dat er een computer is besteld voor 3200 euro, terwijl dit niet het geval is. Je hebt een vrijbrief gegeven, dan had je erbij moeten zijn zegt Jessie tegen Timothy. Timothy lijkt Jessie niet erg serieus te nemen. Zal Timothy nog achter de grap komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *