Jessie twijfelt aan Timothy als verantwoordelijke op de financiën

Jessie twijfelt aan Timothy als verantwoordelijke op de financiën

Terwijl de vrouwelijke bewoners afgelopen avond een meidenavond houden, praten Gerrit, Joaquin en Jessie buiten over de financiën. Jessie laat weten dat hij zich niet meer bezig wil houden met de financiën, tenzij het echt misgaat. Wie moet het anders doen vraagt hij zich hardop af. Op dit moment is Timothy verantwoordelijk voor de financiën en Jessie lijkt zich zorgen te maken. Ik denk dat het nu niet goed gaat gaat hij verder. Gerrit vraagt daarna waar dat aan zou kunnen liggen en Jessie antwoordt dat Timothy geen algeheel beeld heeft van wat er zich op het terrein afspeelt. Tim is teveel met zijn eigen ding bezig en teveel met Franny bezig zegt hij. Jessie snapt niet dat hij overdag al intiem is met Franny. Volgens Jessie kan iemand alleen de financiën doen als diegene overal bij betrokken is. Zal Jessie mede bewoner Timothy nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *