Joaquin probeert te bemiddelen tussen Lotus en Jessie

Joaquin probeert te bemiddelen tussen Lotus en Jessie

Lotus en Jessie hebben een flinke aanvaring met elkaar gehad. Joaquin besluit afgelopen avond om Jessie aan te spreken. Tussen jou en Lotus loopt het niet zo lekker? vraagt hij aan Jessie. Joaquin legt daarna uit dat Jessie een slimme man is, die precies weet waar hij mensen moet prikken. Jessie snapt op zijn beurt waar zijn mede bewoner het over heeft maar hij zegt ook dat Lotus dit zelf is begonnen. En legt uit dat ze hem onder andere buitensluit, mappen verstopt en hem zijn spreekrecht ontneemt. Kunnen jullie elkaar niet gewoon met rust laten? oppert Joaquin. Dan moet ze mij met rust laten reageert Jessie. Zij is een oorlog gestart, die ze alleen maar kan verliezen benadrukt hij. Joaquin snapt niet dat Jessie hierin de winnaar wil zijn. Helemaal niet maar ik ga ook niet verliezen gaat Jessie verder. Joaquin vindt dat er geen winnaars en geen verliezers zijn in deze situatie. Ze is bij mij zo vaak over de schreef gegaan vervolgt Jessie. Moet ik alles maar slikken? De twee praten verder en uiteindelijk zijn ze het erover eens dat er weer een normale situatie moet ontstaan. Jessie stemt toe om Lotus niet meer te prikken maar dan moet zij hem de komende tijd links laten liggen. Gaat de situatie tussen Jessie en Lotus hierdoor verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *