Lotus breekt, ze is klaar met alle negativiteit

Lotus breekt, ze is klaar met alle negativiteit

Afgelopen avond stonden Timothy en Franny op het punt om intiem met elkaar te worden als Lotus op de deur van hun huisje klopt. Duurt te lang zegt Lotus geïrriteerd. Ik ben even mijn broek aan het zoeken antwoordt Timothy. Wat later doet hij de deur open, zodat Lotus een aantal spullen kan halen. Ze vertelt dat ze zin heeft om de hele avond te huilen. Ik ben helemaal klaar met vandaag voegt ze er snikkend aan toe. Christel stapt ondertussen het huisje binnen om Lotus te troosten. Lotus laat weten dat ze iets positiefs probeerde te regelen vanmiddag maar dat ze met dode blikken werd aangekeken. Ze is naar eigen zeggen helemaal klaar met alle negativiteit.

Nog wat later komt Lotus weer terug het huisje in en gaat ze op haar bed liggen. Franny knuffelt haar en ook Timothy en Joaquin proberen haar te troosten. Ze hebben haat aan mij snikt Lotus. Ik kan er gewoon niet meer mee omgaan benadrukt ze. Timothy vertelt daarna dat Lotus heel erg leuk is en dat hij daarom denkt dat mensen zo tegen haar doen. Zij willen de leukste zijn legt hij uit. Zodra jij een leuk idee hebt, gaan ze je haten. Joaquin adviseert dat Lotus gewoon door moet gaan met positieve dingen doen en positieve dingen moet blijven organiseren. Zal Lotus zich beter gaan voelen door de troostende woorden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 10:27

    Ach gossie en het is zo’n oprechte en eerlijke meid. Ze staat altijd voor een ander klaar en is nooit negatief. Ik begrijp het ook niet hoor Lotus, misschien kun je maar beter weer naar huis gaan????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *