Lotus en Jessie staan lijnrecht tegenover elkaar, ze hebben een flinke discussie

Lotus en Jessie staan lijnrecht tegenover elkaar, ze hebben een flinke discussie

Jessie en Lotus hebben sinds de positieve middag een meningsverschil. Lotus vindt het jammer dat Jessie zo negatief doet over alles wat zij doet. Ze is hier klaar mee. Wanneer Lotus iets naar Jessie schreeuwt, komt hij naar haar toe. Lotus gaat vervolgens lijnrecht tegenover Jessie staan en ze geeft haar mening over hem. Wie ben jij nou eigenlijk? Wat doe je hier? Een beetje janken zegt Lotus boos tegen Jessie. Jessie probeert weg te lopen maar Lotus loopt achter hem aan. Ga je me nu intimideren? reageert Jessie tegen Lotus. Je hebt een grote waan ontwikkeld hier zegt Lotus op haar beurt terug. De twee blijven schreeuwen en uiteindelijk gaan ze met ruzie uit elkaar. Zal het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *