Jessie heeft medelijden met Mike

Jessie heeft medelijden met Mike

De positiviteitsmiddag is voorbij en een aantal bewoners lijkt er niet over te spreken te zijn. Op het Utopia 2 terrein komt Jessie Merel tegen. Ze vertelt dat Lotus erg verdrietig is omdat iedereen haar plan de kop in drukt. Vind je het gek? reageert Jessie verontwaardigd. Een dansje voor een koekje? Een paar dagen geleden wil ze me buitensluiten en mijn spreekrecht ontnemen. Nu gaat ze chanteren en omkopen. Die spoort niet benadrukt hij. En laat verder weten dat hij Mike ook niet snapt. Die Mike blijft haar nog steunen ook, tegen beter weten in zegt Jessie tegen zichzelf. Het aller zieligste vind ik dit voor Mike. Die raakt al zijn geloofwaardigheid kwijt, omdat hij zijn meisje wil steunen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *