Lotus houdt het niet droog na de positieve middag

Lotus houdt het niet droog na de positieve middag

De bewoners hebben een positieve vergadering gehad maar Lotus lijkt niet zo vrolijk uit deze vergadering te komen. Het valt haar op dat alles wat zij doet, als negatief wordt gezien door de groep. Wanneer Lotus zich terugtrekt in haar huisje, zoekt Mike haar op. Terwijl Lotus haar verhaal aan hem doet, breekt ze en barst ze in tranen uit. Ik word er ziek van, het lijkt wel alsof het allemaal negatief is zegt ze snikkend. Ik word er kots misselijk van. Het is altijd fout wat ik doe benadrukt ze. Mike probeert haar gerust te stellen en hij geeft aan dat Lotus zich niets aan moet trekken van de groep. Ik ben helemaal klaar met dat t*fus gezeik sluit Lotus af. Zal Lotus nog bij draaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *