Jessie loopt weg bij de positieve middag

Jessie loopt weg bij de positieve middag

De bewoners hebben vandaag een positieve middag georganiseerd. De bedoeling is dat de bewoners iets positiefs over elkaar zeggen en vervolgens mogen ze een bonbon nemen. Brenda lijkt het idee niet helemaal te zien zitten. Het is een beetje geforceerd zegt ze tegen de groep. Ook Jessie kan zich niet helemaal vinden in de middag. Niet lang nadat de positieve middag is gestart, loopt hij dan ook weg. Te zot voor woorden zegt Jessie tegen zichzelf. We worden verplicht om dingen te doen, er worden dingen ontnomen…voegt hij eraan toe. Eenmaal terug in de caravan pakt hij wat te drinken uit de koelkast. Dit is echt niet normaal dit gaat hij verder. Je mag alleen een bonbon als je iets positiefs over een ander heb gezegd. Dit kan toch niet man eindigt hij. Wordt vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *