Erik vindt geld op de grond, hoelang duurt het voordat Timothy het doorheeft?

Erik vindt geld op de grond, hoelang duurt het voordat Timothy het doorheeft?

Wanneer Christel, Brenda, Merel, Hiske en Jessie samen in de silo zitten, komt er iets bijzonders omhoog. Christel heeft vernomen van Erik dat hij geld heeft gevonden op de grond. Erik wil weten hoe lang het duurt voordat Timothy door heeft dat hij het geld mist. De andere bewoners verbazen zich over dit nieuws. Jessie denkt op zijn beurt dat Timothy het niet door zal hebben dat hij geld mist. Hoe lang denk jij dat het duurt voordat Timothy het door heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *