Shelley wil stoppen met de boodschappen

Shelley wil stoppen met de boodschappen

Shelley heeft een tijd lang de boodschappen gedaan maar het lijkt erop dat ze daar sinds vandaag mee wil gaan stoppen. Christel vraagt dan ook naar duidelijkheid bij Shelley. Nee ik heb er geen zin meer in geeft Shelley aan nadat Christel haar vraagt of ze de boodschappen nog doet. Het is alleen maar gezeik gaat Shelley verder. Adriaan is het niet met Shelley eens en geeft haar juist een compliment dat ze het goed doet. Ik wil mij gewoon focussen op mezelf en niet op de boodschappen. Thuis kan ik ook boodschappen doen, dag reageert Shelley waarna het gesprek erop zit. Wie gaat de boodschappen nu doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *