Lotus en Mike zijn hard aan het werk aan hun nieuwe huis in Utopia 2

Lotus en Mike zijn hard aan het werk aan hun nieuwe huis in Utopia 2

Er is de afgelopen dagen veel te doen geweest rondom de boomhut die Mike en Lotus willen bouwen. De bewoners zijn van mening dat eerst de silo af moet zijn maar Mike denkt hier anders over. Hij wil graag de boomhut maken voor Lotus en vandaag is eindelijk de dag dat dit gaat gebeuren. De twee zijn al vroeg uit bed om te bouwen aan het project, wat tot nu toe goed verloopt. Mike geeft aanwijzingen aan Lotus hoe zij alles het beste kan zagen en boren. Hoe zal het eindresultaat eruit zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *