Jessie begint deze dag erg geïrriteerd

Jessie begint deze dag erg geïrriteerd

Jessie lijkt vandaag niet helemaal lekker in zijn vel te zitten. Wanneer hij uit bed komt, komt hij erachter dat het Utopia 2 terrein een grote bende is en wordt hier erg chagrijnig van. Daarnaast wil hij graag gebruik maken van de laptop maar komt tot de ontdekking dat deze vannacht niet aan de oplader is gelegd. Wat is er met jou aan de hand vraagt Hiske verbaast aan Jessie. Jessie laat geïrriteerd weten dat hij alle troep aan het opruimen is van de rest van de groep en hierdoor niet goed aan zijn dag kan beginnen. Zal Jessie zijn humeur nog verbeteren vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *