Merel vindt het vreselijk hoe de BNB’ers worden behandeld

Merel vindt het vreselijk hoe de BNB’ers worden behandeld

De BNB’ers hebben vandaag een goed ontbijtje gekregen van Brenda. Dit geldt ook voor de BNB’ers die in de Mongoolse tent hebben geslapen en dat vindt Merel maar al te gek. Merel wil juist dat de klanten van de Mongoolse tent door Joaquin en Timothy worden bediend. Dat vertelt ze dan ook uitgebreid tegen Christel en Hiske. Ik zou me rotschamen, begint de vrouwelijke bewoonster. Ze moeten niet denken dat ze zo mogen doen, omdat ze in Utopia 2 zijn. De twee vrouwelijke bewoonsters knikken en geven toe dat dit geen service is. Merel is van mening dat je juist extra service moet bieden, omdat je als klant anders nooit meer terugkomt naar de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *