Adriaan is druk aan het klussen, naar is niet blij wanneer hij gestoord wordt door Merel

Adriaan is druk aan het klussen, naar is niet blij wanneer hij gestoord wordt door Merel

Adriaan is sinds acht uur vanmorgen al bezig met het eruit slopen van een muurtje in de caravan. Hiermee wordt de ruimte in de caravan groter. Wanneer de mannelijke bewoner bezig is met het slopen, komt ook Merel binnen. De vrouwelijke bewoonster wil graag water koken en zet het water met de waterkoker in de keuken van de caravan, waar ook Adriaan bezig is. Dit vindt Adriaan alleen niet fijn, want zijn ruimte om te werken wordt hierdoor beperkt. Wanneer er wat op de grond valt, is Adriaan al snel op zijn teentjes getrapt. Ik ben al sinds acht uur bezig! roept hij tegen Merel. De vrouwelijke bewoonster kijkt naar Adriaan en schrikt van zijn reactie. Ze probeert hem te kalmeren, maar dat lijkt in eerste instantie niet te werken. Adriaan blijft doorgaan, totdat Merel aangeeft dat ze enkel wat water wil koken. Dat kan je toch ook ergens anders doen, reageert de mannelijke bewoner. Wanneer er plotseling een stilte valt, komt Adriaan weer bij. Hij biedt zijn excuses aan en Merel accepteert zijn woorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *