Jessie is woest op Shelley omdat ze de plantenbak als voetensteun gebruikt

Jessie is woest op Shelley omdat ze de plantenbak als voetensteun gebruikt

Wanneer Jessie afgelopen avond in de caravan zit, uit hij zijn frustraties over Shelley. Hij zat met haar in de silo en heeft hij zich geërgerd aan het gedrag van haar. Jessie vindt het niet kunnen dat Shelley de plantenbak als voetensteun gebruikt en hij is hier woest over. Hoe haal je het in je hoofd? zegt Jessie boos tegen Christel en Hiske. Ze schopt gewoon een plant opzij om met haar voet erop te zitten. Ik weet niet wat je dan mist maar dan mis je alles. Ik heb nog nooit zo iemand ontmoet. Wat een rare meid is dat voegt hij eraan toe. Jessie kan er niet bij dat de boodschap niet aankomt bij Shelley. De tranen springen echt in mijn ogen als ik dit soort dingen zie eindigt hij. Gaat binnenkort de bom barsten tussen Jessie en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *