Brenda vindt dat Shelley niet geschikt is voor de boodschappen taak

Brenda vindt dat Shelley niet geschikt is voor de boodschappen taak

Merel en Brenda zijn afgelopen avond druk bezig met het bereiden van de avondmaaltijd. Brenda is daarbij op zoek naar eieren maar die lijken niet besteld te zijn. Heeft ze nou ook geen… zegt ze geïrriteerd. Die moet echt van de boodschappen af benadrukt ze verder. Brenda doelt hiermee op Shelley. Merel vertelt dat ze taak wel van Shelley over wil nemen maar ze wil daarbij niet tegengewerkt worden. Brenda oppert daarna om dit volgende vergadering in te brengen. Zal Merel de boodschappen weer op zich nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *