Gerrit spreekt Franny aan, heeft ze schijt aan hem?

Gerrit spreekt Franny aan, heeft ze schijt aan hem?

Na de vergadering blijven nog een aantal bewoners in de kring zitten. Nu we hier toch nog zo zitten, heeft iemand dingen voor mijn bezoek gepakt vraagt Gerrit. Het stond in de deur van de koelkast gaat hij verder. Franny steekt haar hand op. Waarom vraagt Gerrit. Franny haalt haar schouders op. Ja, geen idee. Gerrit legt uit dat er een briefje op stond met zijn naam erop. Ik heb het betaald van mijn zakgeld. Vorige keer moest ik er iets opschrijven en dan wordt het nu alsnog gepakt gaat hij verder. Franny knikt. Ja, heb je gelijk in voegt ze eraan toe. Gerrit zucht. Maar is dit nu omdat je er schijt aan hebt of omdat je niet kunt lezen? Franny kijkt hem aan. Ja, het eerste. Ik dacht, ja je bezoek is toch weg.. Gerrit knikt en loopt geïrriteerd weg. Oké, dus eigenlijk schijt aan mij. Zorg ervoor dat dit van je zakgeld afgehaald wordt eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry at 18:28

    Dat kind spoort niet en ze heeft het niet alleen gestolen, maar samen met die snuifgeit die niets anders doet dan stelen! Ze steelt geld en eten wat niet van haar is en alcohol! Wat doet die snuifgeit daar? Herstel die is niet te herstellen omdat ze overal en aan iedereen schijt heeft!
    Heel vlug eruit met haar en ook die narcist!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *