Adriaan, Jessie en Erik snappen niets van hun inactieve mede bewoners

Adriaan, Jessie en Erik snappen niets van hun inactieve mede bewoners

Jessie, Adriaan en Erik zijn bezig met de tuin. Erik laat vervolgens weten dat ze echt een trap nodig hebben. Daar moet je zelf op klimmen zegt Adriaan. Dan komen er maar weinig bewoners op, als ze een beetje moeite moeten doen zegt hij. De meeste mensen liggen nog in bed gaat Adriaan verder terwijl hij op zijn klok kijkt. Wat heb jij gedaan in Utopia? grapt Adriaan. Ik heb uitgeslapen voegt hij eraan toe. Volgens Jessie is het niet normaal. Er zijn zoveel mensen die de kantjes eraf lopen zegt hij. Dat klopt volgens Adriaan. Wat een kneuzen hier vervolgt Jessie. Waar je mee omgaat, daar word je mee besmet. Soort zoekt soort. Erik en Adriaan kunnen zich in de mening van Jessie vinden. Ze zijn geboren om te slapen zegt Erik. Zullen de andere bewoners vandaag nog aan het werk gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *