Jessie en Merel belanden in een discussie over de financiën

Jessie en Merel belanden in een discussie over de financiën

Jessie is druk bezig met de financiën en volgens hem klopt er vrij weinig van. Hij legt uit dat te veel privéspullen worden gekocht, terwijl de bewoners maar weinig zakgeld uitgeven. Jessie vertelt verder dat hij er daarom wel een beetje klaar mee is. Je kan niet aan mensen hulp vragen, als je zelf je afspraken niet nakomt reageert Merel. Jessie lijkt er op zijn beurt niets van te snappen. Merel legt uit dat Jessie haar zou helpen met een andere taak, maar Jessie heeft dit volgens haar niet gedaan. Ik moest daar dat dak afmaken omdat mensen anders in de regen moesten fietsen zegt Jessie. Volgens Merel zijn er ook nog veertien andere bewoners die dat kunnen doen. Dan moet je niet heel de dag zeggen dat je komt helpen zegt Merel. Als jij een afspraak met mij maakt en die kom je niet na, dan vind je het wel normaal dat ik alle afspraken met jou nakom voegt ze eraan toe. Ik ben er dan wel een beetje klaar mee benadrukt ze. Volgens Jessie vat Merel het te persoonlijk op, maar Merel is het daar niet mee eens. De twee kibbelen verder en uiteindelijk loopt Jessie boos de silo uit. Hij brengt niet lang daarna verslag uit bij Gerrit. Ik word zo moe van Merel zegt hij. Er is één iets wat ze dwarszit maar dat gaat ze pas gebruiken op het moment dat je ze ergens mee confronteert. Gerrit lijkt Jessie te begrijpen en hij vindt dat Merel zich als een echte diva gedraagt. Ik begin me er mateloos aan te irriteren sluit Jessie het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *