Jessie praat over Mylène, ze is niet bezig met het doel waarmee ze binnen kwam

Jessie praat over Mylène, ze is niet bezig met het doel waarmee ze binnen kwam

Mylène is al een aantal weken op het Utopia 2 terrein. Het zijn je eerste paar maanden waarin je het meest gemotiveerd moet zijn zegt Jessie over haar mede bewoner tegen Erik. Laat zien dat je het waard bent voegt hij eraan toe. Volgens Jessie zat Mylène al op een nulpunt toen ze binnenkwam. Nu is ze heel hard de min in aan het gaan zegt hij. Mylène doet zo goed als niets. En legt verder uit dat ze af en toe mensen helpt maar dat ze niet bezig is met het doel waarmee ze binnen is gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *