Lukt het Adriaan zijn motivatiebrief te schrijven?

Lukt het Adriaan zijn motivatiebrief te schrijven?

Erik en Jessie zijn deze ochtend al vroeg in de silo te vinden. Wat is er aan de hand?” vraagt Jessie aan Erik. Ik voel aan Adriaan dat er iets is. Erik weet het niet zeker, maar hij denkt dat de mannelijke bewoner bezig is met zijn motivatiebrief voor Alpe d’HuZes Het is soms zo’n zoektocht, zegt Jessie. Hij kan namelijk vaak moeilijk achterhalen wat er met Adriaan aan de hand is. Even later zit de mannelijke bewoner  achter de computer in de silo. Jessie heeft Adriaan eerst even gelaten, maar hij besluit nu toch om Adriaan aan te spreken. Hoe is het voor de rest?, vraagt Jessie. Nu ik dit geschreven heb goed, zegt Adriaan. Hij leest zijn brief voor en Jessie is duidelijk onder de indruk. De twee bewoners praten nog even verder en Adriaan gaat niet veel later verder met het afmaken van zijn brief. Wat zou er allemaal in staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *