Christel geeft een interview over haar tien maanden in Utopia 2

Christel geeft een interview over haar tien maanden in Utopia 2

Vanmiddag heeft Christel een e-mail ontvangen met de vraag of zij een interview aan het weekblad Party wilde geven. Een halfuur later zit Christel op haar bed met de telefoon in haar hand. Ze ontvangt een belletje van de interviewer en hij vertelt dat hij haar wat vragen wil stellen over haar tien maanden in Utopia 2. Christel laat verder weten dat ze al veel stappen gemaakt heeft en dat de tijd heel snel is gegaan voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *