Christel krijgt leuk nieuws nu ze tien maanden in Utopia 2 woont

Christel krijgt leuk nieuws nu ze tien maanden in Utopia 2 woont

Christel is een van de eerste bewoners van Utopia 2 en vandaag heeft ze een nieuwe mijlpaal bereikt. Ze woont vandaag namelijk tien maanden in de mini samenleving. Terwijl ze met Jessie en Erik aan het praten is, komt Shelley aangesneld. Ze heeft namelijk een mail voor Christel, waarin staat dat het weekblad Party een telefonisch interview met haar wil doen. Morgen zal er daarnaast een fotograaf langskomen om Christel vast te leggen voor het blad. Wat leuk roept Christel vrolijk. Met het mailtje in haar hand loopt Christel snel naar Adriaan en Hiske. Ze leest vervolgens de mail voor en de twee zijn erg blij voor haar. Echt heel erg leuk zegt Hiske enthousiast. Echt heel gaaf. Ik ben heel nieuwsgierig voegt ze eraan toe. Hoe zal het het interview vanmiddag gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *